Accés al contingut Accés al menú de la secció
Flash_Home
 
 • Regulació d'activitats dins l'espai natural de Montserrat

  Regulació de la pràctica d'activitats esportives, activitats col•lectives i normes de comportament i ús dins l'espai natural protegit de Montserrat.

  Resolució PRE/70/2016, de 15 de gener (DOGC núm. 7042, de 21.1.2016)

 • Segueix-nos al Twitter   (05.10.2015)

   

  El Parc Natural de la Muntanya de Montserrat també està present al Twitter (@PNMontserrat), una de les xarxes socials més populars, que et permetrà seguir l’actualitat i les darreres noticies del Parc Natural. Segueix-nos!!! 
 •  
  La muntanya de Montserrat i els seus entorns són espais d'interès natural que estan protegits amb l'objectiu de compatibilitzar els valors naturals, els culturals i històrics amb la vida diària dels seus habitants, la difusió i recerca del seu patrimoni i el gaudi dels visitants. El Patronat de la Muntanya de Montserrat és l'organisme rector i gestor del Parc Natural des del decret de creació de la figura de protecció el 1987. La participació i implicació dels municipis, l'Abadia de Montserrat i altres petits propietaris fan possible millorar dia a dia aquest esplèndid espai natural.

 
 • Com arribar a Montserrat
  Arribar a Montserrat és fàcil, tant si s’opta pel transport públic com pel vehicle particular. Cada hora hi ha trens des de Barcelona i Manresa que enllacen amb el cremallera i amb l’aeri.

Itineraris destacats

 

Notícies